Menu dégustation
Available  October 19, 2017

Three way pink shrimps of the Pacific Ocean
Château Les Charmes-Godard
Côtes de Bordeaux Nicolas Thienpont  (white)
Sémillon 70%, muscadelle 10%, sauvignon gris 20%.
*****

Garden herbs deer tartar from Boileau, blueberries onion confit
Côtes de Verenay "Syrah"  (bio) *

Vallée du Rhône, Domaine Pichat(red)
100% syrah.
*****

Bubbling sorbet
Trou normand ( 3 $ )

*****

Parmesan cheese crust bison medallion, Grand Veneur sauce
Confidences de Prieuré-Lichine  2016
Margaux. Second vin du château.  (red)
C
abernet-sauvignon, merlot et petit verdot
 *****

Découverte de saveurs

Creamy chocolate, spicy four-quarters
Sandeman Vau Vintage 1999   Porto

 

White chocolate et basil crème brûlée
Cryomalus   Ice cider
 

Grilled red pepper and raspberry sorbet, crushed meringue
Patron XO Café Tequila  Tequila aromatisée au café


*****

Café, thé ou tisane

105 $ by guest.
Price subject to change.

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